Inlog klanten   |

Vertrouwen, ontzorgen en sparringpartner

Met wie ga je vertrouwelijke zaken bespreken? De strategie van jouw onderneming, de verkoop? Privé zaken horen hier ook bij, zij vormen een samenhang vormen met de zakelijke belangen. Dit moet allemaal besproken kunnen worden om een optimaal advies te kunnen geven. Daarom zeggen de mensen van Amolé in de eerste plaats: in vertrouwen doen wij zaken.

Ontzorgen willen wij de ondernemer op het gebied van de administratie. Maandelijks verwerkt, digitaal en met een rapportage hoe het ervoor staat. Als ondernemer kun je sturen op de cijfers en toekomstgericht werken. Te betalen bedragen aan de fiscus zijn ruim van te voren bekend. Cijfers nodig voor een financiering? Deze zijn snel klaar voor de financier.

Ondernemen in Nederland is een voortdurende uitdaging. Vragen roepen vaak meer vragen op en als ondernemer kun je dit niet allemaal beantwoorden. De mensen van Amolé hebben veel kennis en ervaring in huis om een gedegen gesprekspartner te zijn voor ondernemers. Wij delen onze kennis en onze eigen praktijkervaring graag met onze klanten.

 

Onze klanten aan het woord: 

"Amolé denkt vooruit, heeft de juiste kennis in huis en is initiatiefrijk door momenten
van informatie te verstrekken voor haar klanten of zaken uit handen te nemen van de klant."

           Caroline Kramer, eigenaresse Decon consultancy

 

Er is veel kennis van zaken. Amolé is doortastend maar ook amicaal en laagdrempelig.
Ze hebben voor mij veel stress weggenomen met alle administratieve zaken tegen een mooie prijs.

            Mieke du Crocq, eigenaresse Meer dan Goed

 

 

 

Het Ondernemersalfabet

Ons boek voor ondernemers met onderwerpen die meer inzicht geven op het gebied van bijvoorbeeld belastingen, sales en arbeidsrecht. Maar ook onderwerpen die zijn bedoeld om jou als ondernemer te motiveren en uit te dagen.

Lees meer >

 

Wij zijn aangesloten bij:

  

    

 

 

 

Download onze App!

De app toont actuele berichten die relevant voor u zijn!
De app kunt u vervolgens zelf ‘op maat’ inrichten, zodat u geen overbodige berichten ontvangt.

Download de Amolé app! Download de Amolé app!

Contact

Amolé B.V.
Binderij 7 K
1185 ZH Amstelveen

T +31 20-737 18 68
M +31 6-466 211 45 (Kees)
M +31 6-464 220 91 (Mariëtte)

Kamer van Koophandel: 54329183
BTW: NL 8512.61.279.B01

 

Wij zijn aangesloten bij: 

Nieuws & Publicaties

Update wet DBA

De Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties is in werking getreden met ingang van 1 mei 2016. Dit betekent dat de Verklaring Arbeidsrelatie (VAR) is vervallen. Om alle partijen aan de nieuwe manier van werken te laten wennen, geldt een overgangsperiode tot in ieder geval 1 januari 2018. In deze periode krijgen opdrachtgevers en opdrachtnemers geen boetes of naheffingen en gaat het kabinet onderzoeken of het arbeidsrecht herijkt moet worden. Het is wel zo dat als achteraf blijkt dat er geen sprake is geweest van een voor de opdrachtgever duidelijke schijnconstructie dat er wel een naheffing loonbelasting opgelegd kan worden.

Lees meer...

Arbeidsrecht Actueel

Copyright © Amolé B.V. 2017. Kvk 54329183. Alle rechten voorbehouden. Website: Panthera BV. Disclaimer  |  Sitemap  |  Algemene voorwaarden

Scroll to top