Inlog klanten   |

Vertrouwen, ontzorgen en sparringpartner

Met wie ga je vertrouwelijke zaken bespreken? De strategie van jouw onderneming, de verkoop? Privé zaken horen hier ook bij, zij vormen een samenhang vormen met de zakelijke belangen. Dit moet allemaal besproken kunnen worden om een optimaal advies te kunnen geven. Daarom zeggen de mensen van Amolé in de eerste plaats: in vertrouwen doen wij zaken.

Ontzorgen willen wij de ondernemer op het gebied van de administratie. Maandelijks verwerkt, digitaal en met een rapportage hoe het ervoor staat. Als ondernemer kun je sturen op de cijfers en toekomstgericht werken. Te betalen bedragen aan de fiscus zijn ruim van te voren bekend. Cijfers nodig voor een financiering? Deze zijn snel klaar voor de financier.

Ondernemen in Nederland is een voortdurende uitdaging. Vragen roepen vaak meer vragen op en als ondernemer kun je dit niet allemaal beantwoorden. De mensen van Amolé hebben veel kennis en ervaring in huis om een gedegen gesprekspartner te zijn voor ondernemers. Wij delen onze kennis en onze eigen praktijkervaring graag met onze klanten.

 

Onze klanten aan het woord: 

"Amolé denkt vooruit, heeft de juiste kennis in huis en is initiatiefrijk door momenten
van informatie te verstrekken voor haar klanten of zaken uit handen te nemen van de klant."

           Caroline Kramer, eigenaresse Decon consultancy

 

Er is veel kennis van zaken. Amolé is doortastend maar ook amicaal en laagdrempelig.
Ze hebben voor mij veel stress weggenomen met alle administratieve zaken tegen een mooie prijs.

            Mieke du Crocq, eigenaresse Meer dan Goed

 

 

 

Download onze App!

De app toont actuele berichten die relevant voor u zijn!
De app kunt u vervolgens zelf ‘op maat’ inrichten, zodat u geen overbodige berichten ontvangt.

Download de Amolé app! Download de Amolé app!

Het Ondernemersalfabet

Ons boek voor ondernemers met onderwerpen die meer inzicht geven op het gebied van bijvoorbeeld belastingen, sales en arbeidsrecht. Maar ook onderwerpen die zijn bedoeld om jou als ondernemer te motiveren en uit te dagen.

Lees meer >

 

 

 

Wij zijn aangesloten bij:

  

    

 

 

 

Contact

Amolé B.V.
Binderij 7 K
1185 ZH Amstelveen

T +31 20-737 18 68
M +31 6-466 211 45 (Kees)
M +31 6-464 220 91 (Mariëtte)

Kamer van Koophandel: 54329183
BTW: NL 8512.61.279.B01

 

Wij zijn aangesloten bij: 

Nieuws & Publicaties

De nieuwe begroting en de fiscale maatregelen, gepresenteerd op Prinsjesdag  voor het jaar 2018

Doordat de nadruk in deze periode ligt op de kabinetsformatie en het demissionaire kabinet geen ingrijpende beslissingen mag of wil nemen zijn de nieuwe belastingmaatregelen minimaal in vergelijking met de voorgaande jaren.

Lees meer...

Blog

Tegemoetkomingen overheid in de loonkosten

Zonder in al te veel afkortingen te stranden zijn per 1 januari 2018 twee regelingen van kracht in de Wet tegemoetkomingen loondomein (Wtl) en die zijn genaamd de regeling het loonkostenvoordeel (LKV) en het jeugd- Lage inkomensvoordeel (jeugd-LIV), de tegemoetkoming van de overheid voor de verhoging van het minimumjeugdloon. Een eerdere regeling, ook onderdeel van de Wtl, is in 2017 al van start gegaan, het LIV oftewel het lage-inkomensvoordeel. Wat is de bedoeling van deze wet en wat is dan het voordeel?

Lees meer...

Arbeidsrecht Actueel

Copyright © Amolé B.V. 2017. Kvk 54329183. Alle rechten voorbehouden. Website: Panthera BV. Disclaimer  |  Sitemap  |  Algemene voorwaarden

Scroll to top