Ondernemen, ja leuk! Eigen baas zijn, je eigen tijd bepalen, jij maakt de dienst uit. Het pad van ondernemen kent veel prettige bijkomstigheden. Het is echter ook een vak. Gaandeweg merk je dat het ondernemerspad ook is geplaveid met zaken die helemaal niet zo tot je verbeelding spreken. Personeel, belastingen, boekhouding – om er maar eens een paar te noemen.

Om hulp te bieden bij dit soort vraagstukken hebben tien deskundige en ondernemende auteurs ‘Het Ondernemersalfabet’ geschreven. In 26 korte en vlot geschreven hoofdstukken geven zij inzicht in onderwerpen als belastingen, sales, de auto wel of niet van de zaak, representatie en arbeidsrecht. Maar ook gaat het over zaken die zijn bedoeld om de lezer als ondernemer te motiveren en uit te dagen.

De schrijvers weten uit eigen ervaring dat niets zo leuk is als je eigen onderneming runnen. Doen wat je wilt, niet bang zijn maar zeker ook steeds weloverwogen keuzes maken. Hoe je daarbij het best te werk kunt gaan, maken Mariëtte Bos, Jacqueline Caro, Maurice Corver, Rick Franke, Jerry Grüter, Wilco Hoogeboom, Denise Kamp, Sheila van Limpt, Kees Tuip en Femke Westra prettig leesbaar duidelijk.

‘Het Ondernemersalfabet’ is door De Alfabetboeken uitgegeven in opdracht van Amolé, Tax Compliance & Business Administration. Het boek is voor de bescheiden prijs van € 11,50 (inclusief verzendkosten) verkrijgbaar via Amolé. Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen.

 

Vacature

Ter uitbreiding van ons team zijn wij voor ons kantoor in Amstelveen op zoek naar een Assistent Accountant.

Lees meer >

Download onze App!

De app toont actuele fiscale berichten die relevant voor u zijn! De app kunt u vervolgens zelf ‘op maat’ inrichten, zodat u geen overbodige berichten ontvangt.

De app bevat ook diverse kennisbanken over de auto, personeel en rechtspersonen.

 

Download de Amolé app! Download de Amolé app!

Het Ondernemersalfabet

Ons boek voor ondernemers met onderwerpen die meer inzicht geven op het gebied van bijvoorbeeld belastingen, sales en arbeidsrecht. Maar ook onderwerpen die zijn bedoeld om jou als ondernemer te motiveren en uit te dagen.

Lees meer >

Wij zijn aangesloten bij:

  

    

    Amolé is vanaf 1 januari 2018 een erkend RB-kantoor.

 

 

Contact

Amolé B.V.
Binderij 7 K
1185 ZH Amstelveen

T +31 20-737 18 68
M +31 6-466 211 45 (Kees)
M +31 6-464 220 91 (Mariëtte)

Kamer van Koophandel: 54329183
BTW: NL 8512.61.279.B01

 

Wij zijn aangesloten bij: 

Blog

Toch handhaving omstreden wet DBA?

Er is geen wet in deze tijd waar zoveel discussie en die zo omstreden is als de wet DBA (De wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties). Vorig jaar op 9 februari 2018 kregen we dit bericht: “De opschorting van de handhaving van de Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (DBA) is verlengd tot 1 januari 2020. Dat betekent dat opdrachtgevers en opdrachtnemers tot die tijd geen boetes of naheffingen krijgen als achteraf geconstateerd wordt dat er sprake is van een dienstbetrekking. Wel gaat het kabinet de mogelijkheden voor de handhaving van kwaadwillenden vanaf 1 juli 2018 verruimen”. Op 22 juni 2018 nogmaals het bericht dat de handhaving wordt opgeschort tot 1 januari 2020 en op 27 november 2018 bericht dat het nog een jaar verder wordt opgeschoven. 1 januari 2021 wel te verstaan.

Lees meer...

Arbeidsrecht Actueel

Copyright © Amolé B.V. 2017. Kvk 54329183. Alle rechten voorbehouden. Website: Panthera BV. Disclaimer  |  Sitemap  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy statement

Scroll to top