Het verzorgen van de loonstroken, de loonaangiften en de loonjournaalposten is voor ons een standaard klus. Wij weten precies welke cao’s van toepassing zijn en welke knelpunten er zijn in arbeidsrechtelijk land. Daarnaast wordt er gekeken naar specifieke punten binnen contracten die van belang zijn voor de loonheffing, zoals onkostenvergoedingen e.d.

Wij denken ook mee over de oplossingen binnen personeelsgebied, denk aan uitbreiding, inkrimping, re-integratie en ziekteverzuim.

De boekhouding wordt maandelijks verwerkt/gecontroleerd. Hier worden alle posten dusdanig in verwerkt zodat er een duidelijk beeld ontstaat in het resultaat van uw onderneming. Wij bespreken dit regelmatig met u. 

Binnen uw afgesproken fee mag u 1x gebruik maken van de ‘kredietrapportage’ service. Indien u wilt weten of uw toekomstige klant kredietwaardig is dan kunnen wij een rapport voor u verzorgen waardoor u een goede inschatting kunt maken of deze kredietwaardig is.

Wij denken mee in  ‘cloud’ oplossingen zoals online boekhouden. Wij boeken zelf in een online programma en kunnen uw volledige administratie digitaal opslaan. Wel zo handig als er controle komt of als u zelf een factuur kwijt bent. Hebt u zelf een online programma dan kunnen wij inloggen en met u meekijken.

 

 

 

 

Contact

Amolé B.V.
Binderij 7 K
1185 ZH Amstelveen

T +31 20-737 18 68
M +31 6-466 211 45 (Kees)
M +31 6-464 220 91 (Mariëtte)

Kamer van Koophandel: 54329183
BTW: NL 8512.61.279.B01

 

Wij zijn aangesloten bij: 

Blog

De rendementsheffing in Box 3: Een doorn in het oog

In ons boxensysteem wordt het (meeste) vermogen dat wij bezitten belast in Box 3. Er zijn ook vermogensbestanddelen die in Box 1 en Box 2 worden belast maar in deze blog gaat het alleen over box 3. Specifieker over het fictieve rendement dat belast wordt tegen 30% belasting. Hier is al veel over gezegd en geschreven. Toch blijft het zuur als je bedenkt dat er nauwelijks rente over spaargeld vergoed wordt en de overheid vrij stellig blijft beweren dat minimaal 4% als rendement over het vermogen reëel is.

Lees meer...

Arbeidsrecht Actueel

Copyright © Amolé B.V. 2019. Kvk 54329183. Alle rechten voorbehouden. Website: Panthera BV. Disclaimer  |  Sitemap  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy statement

Scroll to top