Het verzorgen van de loonstroken, de loonaangiften en de loonjournaalposten is voor ons een standaard klus. Wij weten precies welke cao’s van toepassing zijn en welke knelpunten er zijn in arbeidsrechtelijk land. Daarnaast wordt er gekeken naar specifieke punten binnen contracten die van belang zijn voor de loonheffing, zoals onkostenvergoedingen e.d.

Wij denken ook mee over de oplossingen binnen personeelsgebied, denk aan uitbreiding, inkrimping, re-integratie en ziekteverzuim.

De boekhouding wordt maandelijks verwerkt/gecontroleerd. Hier worden alle posten dusdanig in verwerkt zodat er een duidelijk beeld ontstaat in het resultaat van uw onderneming. Wij bespreken dit regelmatig met u. 

Binnen uw afgesproken fee mag u 1x gebruik maken van de ‘kredietrapportage’ service. Indien u wilt weten of uw toekomstige klant kredietwaardig is dan kunnen wij een rapport voor u verzorgen waardoor u een goede inschatting kunt maken of deze kredietwaardig is.

Wij denken mee in  ‘cloud’ oplossingen zoals online boekhouden. Wij boeken zelf in een online programma en kunnen uw volledige administratie digitaal opslaan. Wel zo handig als er controle komt of als u zelf een factuur kwijt bent. Hebt u zelf een online programma dan kunnen wij inloggen en met u meekijken.

Download onze App!

De app toont actuele fiscale berichten die relevant voor u zijn! De app kunt u vervolgens zelf ‘op maat’ inrichten, zodat u geen overbodige berichten ontvangt.

De app bevat ook diverse kennisbanken over de auto, personeel en rechtspersonen.

 

Download de Amolé app! Download de Amolé app!

 

 

 

 

Contact

Amolé B.V.
Binderij 7 K
1185 ZH Amstelveen

T +31 20-737 18 68
M +31 6-466 211 45 (Kees)
M +31 6-464 220 91 (Mariëtte)

Kamer van Koophandel: 54329183
BTW: NL 8512.61.279.B01

 

Wij zijn aangesloten bij: 

Blog

Interview programma Zakenplatform

Luister hieronder naar het interview met Mariëtte Bos van Amolé BV en Arnold Teeuwen van de Iceviking. Uitgezonden op 27 januari 2019 op Meerradio in het programma Zakenplatform.

 

Arbeidsrecht Actueel

Copyright © Amolé B.V. 2017. Kvk 54329183. Alle rechten voorbehouden. Website: Panthera BV. Disclaimer  |  Sitemap  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy statement

Scroll to top