Cover van Het OndernemersalfabetOndernemen, ja leuk! Eigen baas zijn, je eigen tijd bepalen, jij maakt de dienst uit. Het pad van ondernemen kent veel prettige bijkomstigheden. Het is echter ook een vak. Gaandeweg merk je dat het ondernemerspad ook is geplaveid met zaken die helemaal niet zo tot je verbeelding spreken. Personeel, belastingen, boekhouding – om er maar eens een paar te noemen.

Om hulp te bieden bij dit soort vraagstukken hebben tien deskundige en ondernemende auteurs ‘Het Ondernemersalfabet’ geschreven. In 26 korte en vlot geschreven hoofdstukken geven zij inzicht in onderwerpen als belastingen, sales, de auto wel of niet van de zaak, representatie en arbeidsrecht. Maar ook gaat het over zaken die zijn bedoeld om de lezer als ondernemer te motiveren en uit te dagen.

De schrijvers weten uit eigen ervaring dat niets zo leuk is als je eigen onderneming runnen. Doen wat je wilt, niet bang zijn maar zeker ook steeds weloverwogen keuzes maken. Hoe je daarbij het best te werk kunt gaan, maken Mariëtte Bos, Jacqueline Caro, Maurice Corver, Rick Franke, Jerry Grüter, Wilco Hoogeboom, Denise Kamp, Sheila van Limpt, Kees Tuip en Femke Westra prettig leesbaar duidelijk.

‘Het Ondernemersalfabet’ is door De Alfabetboeken uitgegeven in opdracht van Amolé, Tax Compliance & Business Administration. Het boek is voor de bescheiden prijs van € 11,50 (inclusief verzendkosten) verkrijgbaar via Amolé. Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen.

 

 

 

Wij zijn aangesloten bij:

  

    

    Amolé is vanaf 1 januari 2018 een erkend RB-kantoor.

 

 

Contact

Amolé B.V.
Binderij 7 K
1185 ZH Amstelveen

T +31 20-737 18 68
M +31 6-466 211 45 (Kees)
M +31 6-464 220 91 (Mariëtte)

Kamer van Koophandel: 54329183
BTW: NL 8512.61.279.B01

 

Wij zijn aangesloten bij: 

Blog

De rendementsheffing in Box 3: Een doorn in het oog

In ons boxensysteem wordt het (meeste) vermogen dat wij bezitten belast in Box 3. Er zijn ook vermogensbestanddelen die in Box 1 en Box 2 worden belast maar in deze blog gaat het alleen over box 3. Specifieker over het fictieve rendement dat belast wordt tegen 30% belasting. Hier is al veel over gezegd en geschreven. Toch blijft het zuur als je bedenkt dat er nauwelijks rente over spaargeld vergoed wordt en de overheid vrij stellig blijft beweren dat minimaal 4% als rendement over het vermogen reëel is.

Lees meer...

Arbeidsrecht Actueel

Copyright © Amolé B.V. 2019. Kvk 54329183. Alle rechten voorbehouden. Website: Panthera BV. Disclaimer  |  Sitemap  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy statement

Scroll to top