Mariette BosMariëtte Bos   Eigenaar Amolé 

Mariëtte heeft onder andere bij EY en Deloitte gewerkt. Zij heeft veel ervaring op het gebied van administratieve verwerking van boekhoudingen en automatisering op dit gebied. Jaarrekeningen worden onder haar supervisie gemaakt. Mariëtte adviseert op bedrijfskundig en fiscaal gebied in samenspraak met Kees.

Opleidingen:
Universitair: Bedrijfskunde, controlling 
HBO: Fiscale economie
Beroepsopleiding: Belastingadviseur bij het Register Belastingadviseurs

 

 

Kees TuipKees Tuip   Eigenaar Amolé

Kees heeft onder andere bij de belastingdienst, de ANWB en Ernst & Young gewerkt. Kees is fiscaal jurist met jarenlange ervaring en is de steun en toeverlaat op fiscaal vlak voor iedereen. Kees adviseert op bedrijfskundig en fiscaal gebied in samenspraak met Mariëtte.

Opleiding:
Universitair: Fiscaal recht

 

 

JerryJerry Grüter    Automotive specialist

Zonder Jerry geen vervoer. Jerry is onze automotive specialist. (Fiscaal) Technisch weet Jerry alles over (bestel)auto’s. Welk merk en welk bouwjaar was het beste voor welk doel? Tweedehands, nieuw? Het zijn vraagstukken die de ondernemer bezig houden en op autogebied kan Jerry veel betekenen. Het is best een gedoe om uit te zoeken welke auto het best past. En dan bedoelen wij fiscaal, functioneel en ook nog binnen het budget. Ga daar maar aan staan.

 

 

Bo van Tol   Jr. financieel en administratief medewerkster

Bo studeert aan de Hogeschool van Amsterdam richting Finance and Tax. Zij ondersteunt 2 dagen per week het team Amolé met het inrichten en verwerken van administraties. Bo zorgt periodiek dat iedereen ook weet hoe de onderneming er voor staat.

Opleidingen:
HBO: Finance and tax studerend
MBO: Niveau 4 bedrijfsadministrateur/assistent accountant
H.A.V.O.

Download onze App!

De app toont actuele fiscale berichten die relevant voor u zijn! De app kunt u vervolgens zelf ‘op maat’ inrichten, zodat u geen overbodige berichten ontvangt.

De app bevat ook diverse kennisbanken over de auto, personeel en rechtspersonen.

 

Download de Amolé app! Download de Amolé app!

 

 

 

 

Contact

Amolé B.V.
Binderij 7 K
1185 ZH Amstelveen

T +31 20-737 18 68
M +31 6-466 211 45 (Kees)
M +31 6-464 220 91 (Mariëtte)

Kamer van Koophandel: 54329183
BTW: NL 8512.61.279.B01

 

Wij zijn aangesloten bij: 

Blog

Interview programma Zakenplatform

Luister hieronder naar het interview met Mariëtte Bos van Amolé BV en Arnold Teeuwen van de Iceviking. Uitgezonden op 27 januari 2019 op Meerradio in het programma Zakenplatform.

 

Arbeidsrecht Actueel

Copyright © Amolé B.V. 2017. Kvk 54329183. Alle rechten voorbehouden. Website: Panthera BV. Disclaimer  |  Sitemap  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy statement

Scroll to top