Mariette BosMariëtte Bos

Eigenaar Amolé

Mariëtte heeft onder andere bij EY en Deloitte gewerkt. Zij heeft veel ervaring op het gebied van administratieve verwerking van boekhoudingen en automatisering op dit gebied. Jaarrekeningen worden onder haar supervisie gemaakt. Mariëtte adviseert op bedrijfskundig en fiscaal gebied in samenspraak met Kees.

Opleidingen:
Universitair: Bedrijfskunde, controlling 
HBO: Fiscale economie
Beroepsopleiding: Belastingadviseur bij het Register Belastingadviseurs

 

 

Kees TuipKees Tuip

Eigenaar Amolé

Kees heeft onder andere bij de belastingdienst, de ANWB en Ernst & Young gewerkt. Kees is fiscaal jurist met jarenlange ervaring en is de steun en toeverlaat op fiscaal vlak voor iedereen. Kees adviseert op bedrijfskundig en fiscaal gebied in samenspraak met Mariëtte.

Opleiding:
Universitair: Fiscaal recht

 

 

Jerry GrüterJerry Grüter

Automotive specialist

Zonder Jerry geen vervoer. Jerry is onze automotive specialist. (Fiscaal) Technisch weet Jerry alles over (bestel)auto’s. Welk merk en welk bouwjaar was het beste voor welk doel? Tweedehands, nieuw? Het zijn vraagstukken die de ondernemer bezig houden en op autogebied kan Jerry veel betekenen. Het is best een gedoe om uit te zoeken welke auto het best past. En dan bedoelen wij fiscaal, functioneel en ook nog binnen het budget. Ga daar maar aan staan.

 

 

Bo van TolBo van Tol

Jr. financieel en administratief medewerkster

Bo studeert aan de Hogeschool van Amsterdam richting Finance and Tax. Zij ondersteunt 2 dagen per week het team Amolé met het inrichten en verwerken van administraties. Bo zorgt periodiek dat iedereen ook weet hoe de onderneming er voor staat.

Opleidingen:
HBO: Finance and tax studerend
MBO: Niveau 4 bedrijfsadministrateur/assistent accountant
H.A.V.O.

 

 

Angelique de Graauw – van GervenAngelique de Graauw – van Gerven

Sr. financieel en administratief medewerkster

Angelique heeft zeer veel ervaring opgedaan op financiële en administratieve afdelingen bij bedrijven en accountants- en belastingadvieskantoren. Angelique is voor veel klanten het aanspreekpunt voor het inrichten en verwerken van de boekhouding en tevens voor diverse belastingaangiften en fiscale vraagstukken.

Opleidingen:
PDB en MBA: Praktijkdiploma boekhouden en Moderne Bedrijfsadministratie (MBO+ niveau)
M.A.V.O.

 

 

 

 

Contact

Amolé B.V.
Binderij 7 K
1185 ZH Amstelveen

T +31 20-737 18 68
M +31 6-466 211 45 (Kees)
M +31 6-464 220 91 (Mariëtte)

Kamer van Koophandel: 54329183
BTW: NL 8512.61.279.B01

 

Wij zijn aangesloten bij: 

Blog

De rendementsheffing in Box 3: Een doorn in het oog

In ons boxensysteem wordt het (meeste) vermogen dat wij bezitten belast in Box 3. Er zijn ook vermogensbestanddelen die in Box 1 en Box 2 worden belast maar in deze blog gaat het alleen over box 3. Specifieker over het fictieve rendement dat belast wordt tegen 30% belasting. Hier is al veel over gezegd en geschreven. Toch blijft het zuur als je bedenkt dat er nauwelijks rente over spaargeld vergoed wordt en de overheid vrij stellig blijft beweren dat minimaal 4% als rendement over het vermogen reëel is.

Lees meer...

Arbeidsrecht Actueel

Copyright © Amolé B.V. 2019. Kvk 54329183. Alle rechten voorbehouden. Website: Panthera BV. Disclaimer  |  Sitemap  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy statement

Scroll to top