Mariette BosMariëtte Bos   Eigenaar Amolé 

Mariëtte heeft onder andere bij EY en Deloitte gewerkt. Zij heeft veel ervaring op het gebied van administratieve verwerking van boekhoudingen en automatisering op dit gebied. Jaarrekeningen worden onder haar supervisie gemaakt. Mariëtte adviseert op bedrijfskundig en fiscaal gebied in samenspraak met Kees.

Opleidingen:
Universitair: Bedrijfskunde, controlling 
HBO: Fiscale economie
Beroepsopleiding: Belastingadviseur bij het Register Belastingadviseurs

 

 

Kees TuipKees Tuip   Eigenaar Amolé

Kees heeft onder andere bij de belastingdienst, de ANWB en Ernst & Young gewerkt. Kees is fiscaal jurist met jarenlange ervaring en is de steun en toeverlaat op fiscaal vlak voor iedereen. Kees adviseert op bedrijfskundig en fiscaal gebied in samenspraak met Mariëtte.

Opleiding:
Universitair: Fiscaal recht

 

 

JerryJerry Grüter    Automotive specialist

Zonder Jerry geen vervoer. Jerry is onze automotive specialist. (Fiscaal) Technisch weet Jerry alles over (bestel)auto’s. Welk merk en welk bouwjaar was het beste voor welk doel? Tweedehands, nieuw? Het zijn vraagstukken die de ondernemer bezig houden en op autogebied kan Jerry veel betekenen. Het is best een gedoe om uit te zoeken welke auto het best past. En dan bedoelen wij fiscaal, functioneel en ook nog binnen het budget. Ga daar maar aan staan.

 

 

Bo van Tol Jr. financieel en administratief medewerkster

Bo studeert aan de Hogeschool van Amsterdam richting Finance and Tax. Zij ondersteunt 2 dagen per week het team Amolé met het inrichten en verwerken van administraties. Bo zorgt periodiek dat iedereen ook weet hoe de onderneming er voor staat.

Opleidingen:
HBO: Finance and tax studerend
MBO: Niveau 4 bedrijfsadministrateur/assistent accountant
H.A.V.O.

 

 

Angelique de Graauwe – Van Gerven Sr. financieel en administratief medewerkster

Angelique heeft zeer veel ervaring opgedaan op financiële en administratieve afdelingen bij bedrijven en accountants- en belastingadvieskantoren. Angelique is voor veel klanten het aanspreekpunt voor het inrichten en verwerken van de boekhouding en tevens voor diverse belastingaangiften en fiscale vraagstukken.

Opleidingen:
PDB en MBA: Praktijkdiploma boekhouden en Moderne Bedrijfsadministratie (MBO+ niveau)
M.A.V.O.

Download onze App!

De app toont actuele fiscale berichten die relevant voor u zijn! De app kunt u vervolgens zelf ‘op maat’ inrichten, zodat u geen overbodige berichten ontvangt.

De app bevat ook diverse kennisbanken over de auto, personeel en rechtspersonen.

 

Download de Amolé app! Download de Amolé app!

 

 

 

 

Contact

Amolé B.V.
Binderij 7 K
1185 ZH Amstelveen

T +31 20-737 18 68
M +31 6-466 211 45 (Kees)
M +31 6-464 220 91 (Mariëtte)

Kamer van Koophandel: 54329183
BTW: NL 8512.61.279.B01

 

Wij zijn aangesloten bij: 

Blog

Toch handhaving omstreden wet DBA?

Er is geen wet in deze tijd waar zoveel discussie en die zo omstreden is als de wet DBA (De wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties). Vorig jaar op 9 februari 2018 kregen we dit bericht: “De opschorting van de handhaving van de Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (DBA) is verlengd tot 1 januari 2020. Dat betekent dat opdrachtgevers en opdrachtnemers tot die tijd geen boetes of naheffingen krijgen als achteraf geconstateerd wordt dat er sprake is van een dienstbetrekking. Wel gaat het kabinet de mogelijkheden voor de handhaving van kwaadwillenden vanaf 1 juli 2018 verruimen”. Op 22 juni 2018 nogmaals het bericht dat de handhaving wordt opgeschort tot 1 januari 2020 en op 27 november 2018 bericht dat het nog een jaar verder wordt opgeschoven. 1 januari 2021 wel te verstaan.

Lees meer...

Arbeidsrecht Actueel

Copyright © Amolé B.V. 2017. Kvk 54329183. Alle rechten voorbehouden. Website: Panthera BV. Disclaimer  |  Sitemap  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy statement

Scroll to top